Pompka do oleju za olej silnikowy Comma

6 listopada wystartowała nowa akcja promocyjna Inter Cars, w ramach której klienci przy zakupie oleju silnikowego X-FLOW MOT 10W40 199L Comma mogą kupić za 1 zł netto pompkę do oleju. Akcja trwa do 30 listopada.

Sprzedażą premiową objęty jest olej silnikowy X-FLOW MOT 10W40 199L Comma, a akcją objęte są zarówno produkty zakupione bezpośrednio w oddziałach Inter Cars, gdzie zamówienie jest automatycznie generowane przez sprzedawcę, jak i poprzez Katalog Online. W promocji udział mogą wziąć wszyscy krajowi klienci Inter Cars zarejestrowani w sieci sprzedaży z wyłączeniem klientów flotowych oraz firm konkurencyjnych.
Przy spełnieniu warunków promocji, klient może zakupić w cenie 1 zł netto pompkę do oleju. Liczba zestawów nagród przyznanych uczestnikowi zależy od ostatecznej ilości zakupionego towaru. Zakupy asortymentu nie sumują się podczas trwania promocji, dotyczą jedynie zakupów jednorazowych.

Akcja trwa od 6 do 30 listopada 2018.

Regulamin promocji w załączeniu.

Pompka do oleju za olej silnikowy Comma.jpg

Regulamin Sprzedaży Premiowej Olej silnikowy X-FLOW MOT 10W40 199L COMMA.pdf