Międzynarodowa Konferencja Snow & Music Days to jedno z najważniejszych wydarzeń branży automotive w 2018 roku. W pierwszej połowie grudnia w samym sercu Alp klienci Inter Cars będą mogli wziąć udział w wydarzeniu, które wyznaczy trendy w motoryzacji na kilka najbliższych lat. Aby wyjechać do Bormio, trzeba się jednak pospieszyć, akcja trwa bowiem tylko do 18 listopada.

Snow & Music Days to przede wszystkim spotkanie z liderami branży oraz przedstawicielami największych dystrybutorów części samochodowych na świecie. Będący jednocześnie partnerami całego przedsięwzięcia, wspólnie z Inter Cars zdecydowali się zabrać klientów do włoskiego Bormio. Każdy z nich przygotuje dla uczestników wyjazdu serię ciekawych paneli tematycznych zorganizowanych zarówno w hotelach, jak i w ogromnym namiocie zlokalizowanym tuż przy stoku, we wnętrzu którego każdego dnia odbywać będzie się apres-ski.
Konferencja, wymiana wiedzy i doświadczeń, nauka oraz spotkania z inspirującymi  fachowcami, a także nawiązanie nowych biznesowych relacji, to najważniejsze elementy Snow & Music Days. Wyjazd zorganizowany zostanie w dniach 9-16 grudnia, jednak, aby móc w nim uczestniczyć należy się pospieszyć, bowiem etap eliminacji trwa tylko do 18 listopada.
Międzynarodowa konferencja Snow & Music Days to wydarzenie, które nie odbyłoby się, gdyby nie wymierna pomoc partnerów. Całą akcję od początku wspierają: Bosch, Castrol, Ruville, ZF, Sachs, TRW, Lemförder, Ferodo, Moog, LUK, INA, FAG, Delphi, Meyle, Febi, Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava, Dębica, Kelly oraz Bridgestone, Firestone i Dayton.
Wszystkie szczegóły związane z wyjazdem, atrakcjami, konferencją oraz możliwościami uzyskania rabatu na Snow & Music Days znajdują się na stronie https://intercars.com.pl/pl/bormio/

Akcja trwa do 18.11 i zakończy się w trzecim tygodniu listopada. Sam wyjazd do Bormio planowany jest w dniach 9-16 grudnia 2018 roku.

Snow&Music.jpg

Leasing w Inter Cars - to się opłaca!

Leasing to coraz bardziej popularna forma finasowania działalności. O jej zaletach i wszystkich procedurach opowiada Marcin Nester, starszy specjalista ds. leasingów.