Wzmacniacz momentu za 1 zł – zyskuj z Inter Cars

Kolejna interesująca promocja dla klientów Inter Cars! Tylko do końca listopada lub do wyczerpania zapasów nagród kupując beczkę wybranego oleju Total Rubia klienci mają możliwość zakupu w bardzo atrakcyjnej cenie klucza „wzmacniacza momentu” za 1 zł netto.

Akcją promocyjną objęte są dwa wybrane modele olejów, RUBIA 7400 15W40 208L i RUBIA 8900 10W40 208L. Sprzedaż premiowa obowiązuje do zamówień złożonych w oddziałach Inter Cars – wówczas zamówienie automatycznie generowane jest przez sprzedawcę – oraz poprzez Katalog Online. W sprzedaży premiowej mogą wziąć udział wszyscy klienci krajowi zarejestrowani w sieci sprzedaży Inter Cars o statusie warsztatu, sklepo-warsztatu, warsztato-sklepu, sklepu, firmy transportowej, wulkanizacji i blacharni z wyłączeniem klientów flotowych oraz firm konkurencyjnych.
Akcja promocyjna rozpoczęła się 17 października i potrwa do 30 listopada lub do wyczerpania zapasu nagród. Liczba zestawów nagród przyznanych uczestnikowi sprzedaży premiowej zależy od ostatecznej ilości zakupionego towaru. Zakupy asortymentu dokonane przez klienta nie sumują się, brane są jedynie pod uwagę zakupy jednorazowe. Przy spełnieniu warunków sprzedaży klient może zakupić wówczas w promocyjnej cenie (za 1 zł netto) klucz „wzmacniacz momentu”.

Regulamin promocji w załączeniu.

Wzmacniacz momentu za 1 zł.jpg

Wzmacniacz momentu za 1 zł.pdf