Kupujesz, zyskujesz. Cashback na Multikartę

Od 1 października do 30 listopada trwa akcja promocyjna, w ramach której klienci Inter Cars zakupując asortyment układu zawieszenia Delphi Technologies otrzymują zwrot pieniędzy na Multikartę. Cashback za każde 200 zł to 15 zł.

Promocją objęte są produkty wybranego asortymentu firmy Delphi Technologies znajdujące się w ofercie sieci sprzedaży Inter Cars. Akcja obejmuje towary z grupy asortymentowej „zawieszenie” firmy Delphi Technologies zarówno te zakupione bezpośrednio w sieci sprzedaży Inter Cars, jak i za pośrednictwem Katalogu Online.
W sprzedaży premiowej mogą wziąć udział wszyscy klienci krajowi zarejestrowani w sieci sprzedaży Inter Cars posiadający zarejestrowane konto w programie IC Premia Cash, którzy dokonają zakupu asortymentu Sprzedaży Premiowej w sieci sprzedaży Inter Cars, z wyłączeniem klientów flotowych oraz firm konkurencyjnych.

Akcja trwa od 1 października do 30 listopada 2018 roku.

Regulamin promocji w załączeniu.

Regulamin Sprzedaży Premiowej DELPHI TECHNOLOGIES – CASH BACK 2018.PDF

Promocja Delphi.jpg