Promocja za zakup oleju Motul Tekma

Do 15 grudnia trwa akcja promocyjna Inter Cars. Klienci, którzy w ramach promocji zakupią olej Motul Tekma 208 l mają możliwość nabyć zimowy płyn do spryskiwaczy Motul Vision Winter 202 l w specjalnej cenie 190 zł netto.

Promocja wystartowała 24 września i potrwa niemal trzy miesiące, do 15 grudnia lub do wyczerpania zapasów magazynowych. W przypadku jej przedłużenia klienci zostaną poinformowani o tym oddzielnym komunikatem. W akcji promocyjnej może wziąć udział każdy klient zarejestrowany w sieci sprzedaży Inter Cars z wyłączeniem klientów flotowych oraz firm konkurencyjnych.
Sprzedaż premiowa obowiązuje zarówno do zamówień złożonych z oddziałach Inter Cars, gdzie jest ono automatycznie generowane przez sprzedawcę, jak i poprzez dokonanie zakupu w Katalogu Online. W przypadku nieterminowej płatności za zakupy asortymentu sprzedaży premiowej lub przeterminowanie należności wobec organizatora, uczestnik zostaje wykluczony z akcji promocyjnej i zobligowany jest do zwrotu zakupu dokonanego na preferencyjnych warunkach.

W akcji promocyjnej biorą udział następujące oleje:

• TEKMA FUTURA + 10W40 208L
  • TEKMA MEGA X LA 10W40 208
  • TEKMA MEGA X 15W40 208L
  • TEKMA MEGA X 10W40 208L
  • TEKMA ULTIMA + 5W30 208L
  • TEKMA ULTIMA + 10W40 208L
  • TEKMA FUTURA + 10W30 208L

Promocja trwa w dniach 24 września – 15 grudnia 2018 roku. Szczegóły w załączonym regulaminie.

Regulamin Sprzedaży Premiowej Oleje Motul Tekma 10.2018.pdf

Promocja za zakup oleju Motul Tekma.pdf