Olej za olej – akcja promocyjna Inter Cars

Do 5 października trwa nowa akcja promocyjna Inter Cars, w ramach której klienci kupując olej RWJ o pojemności 205 litrów, mają możliwość dodatkowego zakupu oleju hydraulicznego Jasol 20L w specjalnej cenie 20 zł netto.

Promocją objęte są oleje o indeksach: HERCULES LS 10W40 205L, HERCULES LS 5W30 205L, HERCULES UHPD 10W40 205L oraz HERCULES SHPD 15W40 205L. W przypadku jednorazowego zakupu beczki o pojemności 205 litrów jednego z wyżej wymienionych produktów, klienci mogą zakupić w promocyjnej cenie olej hydrauliczny Jasol 20L. Liczba zestawów nagród przyznanych uczestnikowi sprzedaży premiowej zależy od ostatecznej ilości zakupionego towaru. Promocja dostępna jest dla klientów w oddziałach Inter Cars (wówczas zamówienie generowane jest automatycznie przez sprzedawcę) oraz poprzez Katalog Online. Zakupy nie sumują się, obejmują jedynie jednorazową sprzedaż wybranego asortymentu.
W sprzedaży premiowej mogą wziąć udział wszyscy klienci krajowi, zarejestrowani w sieci sprzedaży Inter Cars o statusie warsztatu, sklepowarsztatu, warsztatosklepu, sklepu, firmy transportowej, wulkanizacji i blacharni, którzy dokonają zakupu w Inter Cars, z wyłączeniem klientów flotowych oraz firm konkurencyjnych.
Promocja wystartowała 4 września i potrwa do 5 października bieżącego roku, z zastrzeżeniem wcześniejszego zakończenia w przypadku wyczerpania zapasów nagród. Organizator jednocześnie zastrzega sobie możliwość przedłużenia akcji promocyjnej.
Szczegóły promocji w załączonym regulaminie.

Olej za olej.jpg

Olej za olej.pdf