Inter Cars ujawnia pierwszą gwiazdę Snow & Music Days 2018

Inter Cars odsłania kolejne karty przed uczestnikami akcji promocyjnej, której finał odbędzie już w grudniu w malowniczym, włoskim Bormio. Jedną z głównych atrakcji zimowego wyjazdu Snow & Music Days 2018 będą koncerty mega gwiazd. Dystrybutor ujawnia pierwsze szczegóły.

Inter Cars oficjalnie potwierdza – jedną z gwiazd, która wystąpi dla klientów zaangażowanych w promocję Snow & Music Days 2018 będzie Margaret!

Jest to jedna z największych i najbardziej kolorowych gwiazd Show Biznesu. Autorka takich hitów, jak „Thank You Very Much”, „Heartbeat” czy "Byle Jak", swoją przygodę z muzyką zaczęła w 2009 r., startując w programie "Szansa na sukces", jednak największy wzrost popularności przypada na rok 2013. Od tego momentu sukcesywnie gromadzi wokół siebie rzesze wiernych fanów. Jej profile w mediach społecznościowych są jednymi z największych i najbardziej aktywnych w przestrzeni polskiego Internetu. Warto podkreślić, że jej utwory cieszą się ogromnym zainteresowaniem również na zagranicznych rynkach, przebojem zdobywając listy m.in. w Grecji, Niemczech czy Portugali.

Dotychczas Margaret została wyróżniona takimi nagrodami jak MTV Europe Music Awards, Eska Music Awards, SuperJedynki. Dwukrotnie wygrała w plebiscycie Kobieta Roku Glamour oraz w plebiscycie Radia Zet. Zdobyła również wiele nominacji, w tym m.in. do Kids' Choice Awards, Wiktorów czy Telekamer.

To właśnie jej koncert będzie jedną z największych atrakcji podczas wyjazdu do włoskiego Bormio, na który wstęp będą mieli wyłącznie klienci Inter Cars.

Snow & Music Days 2018

Akcja Snow & Music Days 2018 potrwa aż do 18 listopada 2018. Jest to jedno z najważniejszych wydarzeń branży motoryzacyjnej ostatnich latach. Klienci, którzy zdecydują się wziąć w nim udział będą mogli nie tylko spędzić fantastyczny czas w inspirującym towarzystwie, ale zyskają również rynkową przewagę i wiedzę o nadchodzących trendach. Finał akcji odbędzie się w dniach 9-16.12.2018r.

Partnerami wydarzenia są takie firmy jak Bosch, Castrol, Ruville, ZF, Sachs, TRW, Lemförder, Ferodo, Moog, LUK, INA, FAG, Delphi, Meyle, Febi. Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava, Dębica, Kelly oraz Bridgestone, Firestone i Dayton.

Margaret (2).jpg

Margaret (3).jpg