Nowy Inter Truck trafia w ręce klientów

Trzeci w tym roku numer kwartalnika Inter Truck trafił waśnie do klientów Inter Cars. Fani motoryzacji w ciężkim wydaniu tradycyjnie znajdą w nim szereg porad, nowości produktowe oraz ciekawostki związane z działalnością Spółki. Co jeszcze?

Gwiazdą najnowszego wydania kwartalnika jest Iwona Blecharczyk, słynna „Trucking Girl”, która w obszernym wywiadzie opowiada o pracy z gabarytami, o jeździe na lodowym szlaku w Kanadzie, a także o swoich planach na najbliższą i nieco bardziej odległą przyszłość. W bieżącym numerze czytelnicy znajdą też wywiady z właścicielem warsztatu Deraserwis, Tadeuszem Derą, a także z Krzysztofem Romańczykiem i Patrykiem Zygmuntem, zwycięzcą konkursu Master Mechanic i finalistą Young Car Mechanic. Ich drogi zawodowe przecięły się w jednym warsztacie. O zaletach leasingu w Inter Cars, poprzez pryzmat zakupu hamowni do swojego serwisu, mówi z kolei Adam Fąk, menadżer Q-Service Truck Sp. z o.o.
W trzecim tegorocznym numerze Inter Truck miłośnicy motoryzacji przeczytają także podsumowanie II międzynarodowego finału Young Car Mechanic, dowiedzą się co zrobić, aby w grudniu pojechać z Inter Car do malowniczego Bormio we włoskich Alpach oraz poznają szczegóły akcji Pierwszopomocni na drodze, a także odkryją plany branży motoryzacyjnej w rozwój logistyki.
Tradycyjnie, duża część czasopisma poświęcona jest fachowym poradom. Tym razem czytelnicy poznają tajniki turbosprężarek, dowiedzą się jak prawidłowo wymienić sprzęgło
w pojeździe ciężarowym, jak wymienić klocki hamulcowe oraz jak wklejać szyby
w ciężarówkach. Ciekawym materiałem będzie artykuł poświęcony doborowi sprzęgów przyczepowych i ich właściwemu użytkowaniu oraz o stosowaniu nowoczesnych olejów dbających o ochronę środowiska.
W najnowszym Inter Trucku czytelnicy będą mieli okazję zapoznać się z jesienną ofertą szkoleniową Inter Cars, a także z całą gamą produktów dostępnych w ofercie dystrybutora, m.in. z tarczami hamulcowymi Danblock, które są nowością na polskim rynku i doskonale uzupełniają ofertę klocków hamulcowych tego producenta.
Najnowsze wydanie Inter Truck niebawem trafi do klientów w całej Polsce. Już teraz jednak zachęcamy do zapoznania się z elektroniczną wersją czasopisma, dostępną TUTAJ.

InterTruck_1920x1080.jpg

InterTruck_800x800.jpg