Włoskie Bormio, gospodarz Snow & Music Days 2018

Snow & Music Days 2018 to jedna z najnowszych inicjatyw Inter Cars. Akcja promocyjna, która imponuje rozmachem i rozmiarem, swój finał będzie miała w grudniu w malowniczym, włoskim Bormio. Oto, dlaczego dystrybutor wraz z dostawcami zdecydował się na taką lokalizację.

Narciarskie królestwo

Bormio to jeden z najbardziej popularnych i docenianych kurortów narciarskich we Włoszech. Miasteczko znajduje się w niezwykle urokliwym regionie Lombardii, na wysokości 1225 m n.p.m. w sercu Alp Retyckich, w pobliżu granic Włoch ze Szwajcarią i Austrią. Swoją sławę zawdzięcza przede wszystkim atrakcyjnym i zróżnicowanym stokom narciarskim. Zostały one zaprojektowane w taki sposób, aby spełnić oczekiwania zarówno amatorów, jak i osób jeżdżących wyczynowo.

Co ciekawe na trasach znajdujących się w tej miejscowości rokrocznie pod koniec grudnia rozgrywane są zawody Pucharu Świata. Trasa Stelvio zaliczana jest do najtrudniejszych w całym cyklu. Dwukrotnie odbywały się tam też Mistrzostwa Świata w narciarstwie alpejskim. Klienci Inter Cars będą mieli okazję spróbować swoich sił na trasach, po których jeżdżą zawodnicy światowej klasy.

Jednak Bormio to nie tylko narty, ale również wszystkie atrakcje związane z kulturą uprawiania tej dyscypliny. Dzięki rozbudowanej infrastrukturze i atrakcjom apres-ski, miasto oferuje odwiedzającym je turystom możliwość przeżycia niezapomnianych wrażeń.

Oprócz bogatej oferty gastronomicznej, obfitującej w puby, kluby i restauracje, w Bormio skorzystać można z licznych łaźni i źródeł termalnych, które przyniosą ukojenie i odstresowanie.
Bormio_2.JPGBomrio_4.jpgBormio.jpgBormio_#.jpgBormio_7.jpgBormio_6.jpgBomrio_8.jpgBormio_5.jpg

Snow & Music Days 2018 – Musisz tam być!

Akcja Snow & Music Days 2018 wystartowała 2 lipca i potrwa aż do 18 listopada 2018. Klienci, którzy zdecydują się wziąć w niej udział będą mieli możliwość uczestnictwa w jednym z najważniejszych projektów branży aftermarket, który na długo wyznaczy nowe trendy i da rynkową przewagę jego uczestnikom.

Wszystko za sprawą obecności dostawców – firm Bosch, Castrol, Ruville, ZF, Sachs, TRW, Lemförder, Ferodo, Moog, LUK, INA, FAG, Delphi, Meyle oraz Febi, którzy zostali zaangażowani do tego projektu i którzy będą obecni podczas wydarzenia, wsłuchując się w głosy swoich klientów i radząc im swoim doświadczeniem oraz wiedzą.

Bormio_2.JPG

Bormio_6.jpg

Bormio_5.jpg

Bormio_7.jpg