Donaldson Off – zrób zakupy, odbierz grilla

Jeszcze tylko dwa tygodnie zostały do końca promocji Donaldson Off, zgodnie z którą za jednorazowy zakup towarów tego producenta, klienci Inter Cars mogą kupić za złotówkę idealny na letnie wieczory i doskonale sprawdzający się w wakacje grill walizkowy.

Akcją promocyjną objęty jest cały asortyment marki Donaldson Off znajdujący się w ofercie Inter Cars i określony w załączonym regulaminie. Aby wziąć w niej udział, wystarczy do końca lipca zrobić jednorazowe zakupy za kwotę co najmniej 1 000 zł netto. Wówczas klient może za 1 zł zakupić wiosenny grill walizkowy. Liczba zestawów nagród przyznanych Uczestnikowi Sprzedaży premiowej zależy od ostatecznej ilości zakupionego towaru, dokonanych w czasie trwania promocji.
Sprzedaż premiowa obowiązuje do zamówień złożonych w oddziałach Inter Cars oraz w sprzedaży prowadzonej przez Katalog Online. W pierwszym przypadku zamówienie generowane jest bezpośrednio przez sprzedawcę Inter Cars, w drugim – system automatycznie określa, czy spełnione zostały warunki promocji. Co ważne, akcja dotyczy jednorazowych zakupów, asortyment sprzedaży premiowej nie sumuje się w okresie obowiązywania promocji.
Regulamin promocji w wersji PDF (TUTAJ) oraz w wersji online (TUTAJ).

Donaldson Off – zrób zakupy, odbierz grilla.pdf

promocja_DonaldsonOff_grill_za1_zl_1440x770.jpg