Inter Cars podczas TUNING & MOTOR SHOW 2018

Setki modyfikowanych aut przyciągały wzrok i rozpalały zmysły tysięcy odwiedzających podczas tegorocznej edycji Dub It Tuning Festiwal. Na tak ważnej imprezie nie mogło zabraknąć również firmy Inter Cars, która wraz z reprezentacją działu Tuning & Motorsport była obecna na tym wydarzeniu.

W dniach 7 i 8 lipca na terenie Targów Kielce odbyło się jedno z najważniejszych wydarzeń poświęconych tuningowi i modyfikacji pojazdów – TUNING & MOTOR SHOW. Podczas imprezy zobaczyć można było setki fantastycznie przerobionych samochodów, które swoim atrakcyjnym wyglądem i starannym wykonaniem przykuwały uwagę rzeszy fanów motoryzacji. Co ważne, dzięki obecności jednego z działów Inter Cars, Tuning & Motorsport, odwiedzający targi goście mogli nie tylko zobaczyć finalny efekt prac nad pojazdami, ale także porozmawiać o interesujących ich podzespołach i częściach potrzebnych im do modyfikacji ich samochodów.

Obecność na tak ważnej imprezie, to dla nas wyjątkowa okazja. Dzięki temu jesteśmy bliżej naszych klientów, co daje nam możliwość jeszcze lepiej zrozumieć ich potrzeby względem produktów, które im oferujemy. Wśród naszych dostawców wyróżnić możemy takie firmy, jak K&N, Bilstein, Eibach, Brembo, Ferodo, które cieszą się ogromnym zainteresowaniem wśród licznej grupy kupujących. Bardzo ciekawie prezentuje się również nasza nowość, czyli produkty skierowane do osób zajmujących się autodetalingiem

mówi Piotr Bok, Segment Manger Inter Cars

Targi były również niepowtarzalną okazją do spotkania z przedstawicielami klubów tuningowych, właścicielami warsztatów samochodowych, firmami motoryzacyjnymi oraz miłośnikami aut z Polski i zagranicy.

Nasza oferta skierowana jest praktycznie do każdego użytkownika samochodu, ze szczególnym wyróżnieniem pasjonatów, którzy chcą czegoś więcej od auta. Cieszymy się, że mamy okazję spotkać się z przedstawicielami różnych klubów zrzeszających różnego rodzaju miłośników danych marek i modeli

dodał Krzysztof Cieślak, Menedżer Produktu Inter Cars

Wydarzeniu towarzyszył szereg atrakcji, które dla zgromadzonych gości były wspaniałym uzupełnieniem całej wystawy. Były to m.in. pokazy driftu, wyścigi samochodów rajdowych, pokazy stuntu, czy też emocjonujące zmagania wrak race. Wszystkie te elementy zebrane w jedną całość sprawiały, że wydarzenie było wspaniałym świętem dla wszystkich osób, które zdecydowały się w nim w uczestniczyć.

Inter Cars_Kielce (10).jpg

Inter Cars_Kielce (18).jpg