MAX Akcesoria – kolejny numer trafia do klientów

Do końca sierpnia obowiązywać będzie nowa gazetka promocyjna MAX Akcesoria, w której klienci znajdą szeroki wachlarz produktów, przydatnych zarówno w wakacyjnych podróżach, jak i asortyment potrzebny w warsztacie czy garażu.

Wakacje w pełni, Inter Cars wychodząc naprzeciw zapotrzebowaniu klientów, w najnowszym magazynie promocyjnym proponuje więc szereg rozwiązań, które ułatwią podróż i letni wypoczynek. Wśród nich znajdują się m.in. kuchenka elektryczna, bagażnik rowerowy czy lodówka pasywna. Dbając o bezpieczeństwo warto wyposażyć auto w kamerę monitorującą, a podróżując motocyklem korzystać z interkomu – te produkty również dostępne są w nowym numerze MAX Akcesoriów.
W najnowszym, obowiązującym do końca sierpnia, magazynie znaleźć można także lampy LED, zestaw do odstraszania gryzoni, wyciągarkę do wgnieceń, palnik lutowniczy, zestaw do naprawy opon i rękawice robocze, a także szereg innych produktów. Pełna wersja magazynu dostępna jest TUTAJ.

Promocja trwa do 31.08.2018 roku.

Max_Akcesoria_lipiec-800x800.jpg

MAX Akcesoria.pdf