Samochód zastępczy na rok. Co zrobić, by wygrać?

Już tylko niecałe dwa miesiące zostało do końca konkursu, w którym warsztaty zrzeszone w Q-Service rywalizować mogą w konkursie zorganizowanym z okazji 20-lecia istnienia sieci.

1 czerwca wystartował organizowany przez Inter Cars konkurs dla warsztatów zrzeszonych w sieci Q-Service. Udział mogą wziąć w nim wszystkie placówki należące do sieci, które dodatkowo prześlą na adres organizatora zdjęcie warsztatu z widoczną wizualizacją sieciową, mogą wykazać się zwiększeniem zakupów w Inter Cars co najmniej o 5% w stosunku do analogicznego okresu w poprzedzającym roku oraz w czasie trwania konkursu będą miały na koncie minimum jedno szkolenie organizowane przez Dział Szkoleń Inter Cars.
Punkty w konkursie zdobywa się za opinie opublikowane w serwisie motointegrator.com. Im więcej pozytywnych opinii o warsztacie, tym większa liczba punktów trafia na jego konto. Opinii podlegają wszystkie wykonywane przez warsztat usługi. Dodatkowe punkty zdobyć można również za w pełni uzupełnioną wizytówkę na motointergrator.com, za poddanie się przez warsztat audytowi sieciowemu, przeprowadzonemu przez podmiot wskazany przez organizatora konkursu oraz za każde odbyte w czasie trwania konkursu szkolenie e-learningowe.
Walczyć jest o co, bo organizator przygotował bardzo atrakcyjne nagrody. Zgodnie z regulaminem cały kraj podzielony został na cztery regiony, a w każdym z nich wyłonionych zostanie po trzech triumfatorów. Zdobywcy pierwszych miejsc otrzymają samochody zastępcze Skoda Rapid dla warsztatu na okres jednego roku użytkowania. Drugie i trzecie miejsca nagrodzone zostaną wysokimi gratyfikacjami finansowymi możliwymi do wykorzystania na elementy podnoszące jakość obsługi w serwisie, np. na doposażenie biura obsługi klienta czy zmianę elementów wizualizacji sieciowej. Miejsca na podium dodatkowo nagrodzone zostaną specjalnymi pakietami reklamowymi, które zwycięskie warsztaty będą mogły wykorzystać na swoją promocję w radiu, prasie i Internecie. Każdy z laureatów otrzyma ponadto szeroki wachlarz świadczeń na techniczne szkolenia organizowane przez Inter Cars.

Konkurs trwa do końca wakacji, do 31 sierpnia, a żeby wziąć w nim udział należy spełniać powyższe kryteria i przesłać swoje zgłoszenie wraz ze zdjęciem warsztatu na adres sieciserwisowe@intercars.eu.

Wzór zgłoszenia do pobrania TUTAJ
Regulamin konkursu do pobrania TUTAJ

Samochód zastępczy na rok. Co zrobić, by wygrać.png

Samochód zastępczy na rok. Co zrobić, by wygrać.pdf