Inter Cars obecny podczas TUNING & MOTOR SHOW 2018

W dniach 7 i 8 lipca na terenie Targów Kielce odbędzie się jedno z najważniejszych wydarzeń poświęconych tunigowi i modyfikacji pojazdów – TUNING & MOTOR SHOW. Inter Cars również będzie tam obecny wraz z bardzo silną reprezentacją jednego ze swoich działów.

Inter Cars – Motorsport & Tuning to jeden z ciekawszych i najbardziej efektownych działów polskiego dystrybutora. Jego oferta obejmuje szeroki asortyment poświęcony modyfikacji pojazdów, zarówno pod względem wizualnym, jak i mechanicznym.

- Udział w kieleckiej imprezie traktujemy bardzo poważnie. Dla wszystkich gości odwiedzających nasze stoisko przygotowaliśmy sporo niespodzianek, które z pewnością spotkają się z dużym zainteresowaniem. Produkty takich firm jak K&N, Bilstein, Eibach, Brembo, Ferodo to tylko niektóre z nich. Również osoby zainteresowane autodetailingiem powinny wyjść od nas mocno usatysfakcjonowane –

mówi Piotr Bok, Segment Manager Inter Cars.

Targi Tuningu i Modyfikacji Pojazdów TUNING & MOTOR SHOW odbędą się od 7 do 8 lipca 2018 roku. Wystawa daje wyjątkową możliwość zaprezentowania profesjonalnych usług i najlepszych produktów niezbędnych do efektownej modyfikacji aut oraz tuningu. W czasie wydarzenia odkryć będzie można wszelkie tajniki mocy, pojemności silnika, przyspieszenia, a także konstrukcji i designu każdego auta.

Targi będą niepowtarzalną okazją do spotkania z przedstawicielami klubów tuningowych, właścicielami warsztatów samochodowych, firmami motoryzacyjnymi oraz miłośnikami aut z Polski i zagranicy.

Wystawie towarzyszy VII edycja Dub IT Tuning Festiwal, podczas której prezentowanych jest co roku kilkaset niesamowitych aut tuningowych z całego świata.W programie wydarzenia znajdują się m. in. zdumiewające pokazy driftingu samochodów i motocykli, pokazy jazdy samochodów rajdowych, wyścigi wrak race i monster truck, pokazy tuning truck oraz zawody w skokach na bungee. Dub IT Tuning Festiwal odwiedza co roku ponad 15 tysięcy miłośników motoryzacji.

DSC02606.jpg