Inter Cars zabierze najlepszych klientów do Włoch!

2 lipca startuje imponująca rozmachem akcja promocyjna Inter Cars. Klienci, którzy zdecydują się wziąć w niej udział, mają szansę uzyskać rabat na udział w międzynarodowej konferencji, która będzie prawdziwym kompendium wiedzy na temat branży i na długo wyznaczy w niej nowe trendy.

Inter Cars, największy dystrybutor części zamiennych do samochodów osobowych, dostawczych i ciężarowych w Europie Środkowo-Wschodniej, ogłasza nową, imponującą rozmiarem i rozmachem, akcję promocyjną. Klienci, którzy zdecydują się wziąć w niej udział, będą mieli okazję zdobyć pokaźny rabat na uczestnictwo w międzynarodowej konferencji, którą Inter Cars przygotował wspólnie z dostawcami – firmami Bosch, Castrol, ZF, Sachs, TRW, Lemförder, Ferodo, Moog, LUK, INA, FAG, Delphi, Meyle oraz Febi.

Należy podkreślić, że nadrzędnym celem akcji jest umożliwienie klientom Inter Cars uczestnictwa w wyżej wspomnianej międzynarodowej konferencji. Spotkanie to ma na celu fachowe i umiejętne przekazanie wiedzy o produktach światowej klasy producentów, a także wymianę doświadczeń między uczestnikami, którzy przyjadą z różnych części Europy.

Silne zaangażowanie tak licznych i rozpoznawalnych partnerów zwiastuje, że to przedsięwzięcie będzie jednym z najważniejszych wydarzeń w branży motoryzacyjnej, które na długo zapadnie w pamięci jego uczestnikom i wyznaczy biznesowe trendy na najbliższe lata.

Jako bazę tego wydarzenia wybrano miejscowość Bormio. Znajduje się ona na wysokości 1225 m n.p.m., w sercu włoskich Alp, u podnóża góry Valecetta (3148 m n.p.m.). To właśnie tam w dniach 9-16 grudnia 2018 roku zjadą się przedstawiciele wszystkich rynków, na których Inter Cars prowadzi swoją działalność.

Pobyt w tej malowniczej miejscowości to również okazja do integracji i nawiązania nowych relacji, zarówno od strony biznesowej, jak i tej czysto koleżeńskiej. Wspólne szusowanie na stokach, zawody narciarskie, zabawy integracyjne to tylko kilka przykładowych atrakcji, których spodziewać mogą się uczestnicy wydarzenia. Wspaniałym urozmaiceniem i zwieńczeniem konferencji będzie wspólna zabawa podczas apres ski oraz koncerty.

Akcja startuje 2 lipca i potrwa aż do 18 listopada 2018r.

Klienci zainteresowani udziałem w tej inicjatywie więcej informacji znajdą w Katalogu Online oraz u swoich przedstawicieli handlowych.

Szczegóły kolejnych etapów akcji będzie można także śledzić na stronie www.intercars.com.pl

Inter Cars zabierze najlepszych klientów do Włoch!.pdf

snow_day_miedzynarodowa_konferencja_konferencja_1920x1080.jpg