MAX AKCESORIA ważne do końca czerwca!

Najlepsze promocje od Inter Cars

Jeszcze tylko do końca czerwca obowiązywać będzie oferta magazynu MAX AKCESORIA – gazety promocyjnej stworzonej przez Inter Cars SA. Wewnątrz pisma znaleźć można wiele ciekawych propozycji gadżetów, zaprezentowanych w atrakcyjnych propozycjach cenowych.

Wśród produktów objętych obniżką cen znaleźć można takie akcesoria, które znajdą uznanie właścicieli i pracowników warsztatu, jak i zwykłych użytkowników samochodów. Bagażnik rowerowy, profesjonalny wideorejstrator, czy bogaty zestaw narzędzi, to tylko niektóre z bogatej oferty uwzględnionej w gazecie. Oprócz tradycyjnego wydania papierowego, materiał dostępny jest również w formie elektronicznej, która umożliwia bezpośredni zakup za pomocą sklepu internetowego.

Całość dostępna jest pod tym linkiem http://bit.ly/2IEK9Fi

Promocje ujęte w gazecie obowiązują do 30.06.2018