Startuje konkurs z okazji 20-lecia obecności sieci Q-Service

To już 20 lat, odkąd na rynku pojawiły się pierwsze serwisy reprezentujące sieć Q-Service. Aby uczcić to wydarzenie, Inter Cars przygotował specjalny konkurs, w którym do wygrania są bardzo atrakcyjne nagrody.

Konkurs podzielony został na 4 regiony Polski. W każdym z nich wyłonionych zostanie 3 zwycięzców, którzy będą mogli cieszyć się atrakcyjnymi nagrodami. Za zajęcie pierwszego miejsca wyróżniony warsztat otrzyma samochód zastępczy, który będzie do jego pełnej dyspozycji przez kolejny rok. Z kolei za zajęcie drugiego i trzeciego miejsca przewidziane są wysokie nagrody pieniężne do wykorzystania przez warsztat na elementy podnoszące jakość obsługi w serwisach tj.:
•             Elementy wizualizacji sieciowej
•             Doposażenie biura obsługi klienta

Ponadto organizatorzy zaplanowali również ciekawe pakiety reklamowe, które pomogą dotrzeć do ich potencjalnych klientów za pomocą radia, prasy i Internetu.

Konkurs rozpoczął się 1 czerwca i potrwa do 31 sierpnia 2018 roku.

Aby wziąć w nim udział należy przesłać w konkursie wraz ze zdjęciem warsztatu na adres: sieciserwisowe@intercars.eu.

Po więcej informacji na temat tego przedsięwzięcia zapraszamy na stronę http://q-service.com.pl/ oraz https://intercars.com.pl/

20lecie.jpg