Kolejny numer „MAX AKCESORIA” jest już dostępny.

czyli najlepsze promocje od Inter Cars

Inter Cars stworzył dla swoich klientów kolejny numer gazety promocyjnej, MAX AKCESORIA. W publikacji znaleźć można najciekawsze i najbardziej przydatne produkty do warsztatu, garażu i samochodu, zaprezentowane w bardzo atrakcyjnych propozycjach cenowych. Gazeta dostępna jest również w formie elektronicznej.
MAX AKCESORIA to najnowsza propozycja Inter Cars dla klientów zainteresowanych promocjami tej firmy. Gazeta prezentuje asortyment, który został objęty specjalnymi cenami przez polskiego dystrybutora.
Wśród produktów objętych obniżką cen znaleźć można takie propozycje, które znajdą uznanie właścicieli i pracowników warsztatu, jak i zwykłych użytkowników samochodów. Bagażnik rowerowy, profesjonalny wideorejstrator, czy bogaty zestaw narzędzi, to tylko niektóre z bogatej oferty uwzględnionej w gazecie.
Oprócz tradycyjnego wydania papierowego, materiał dostępny jest również w formie elektronicznej, która umożliwia bezpośredni zakup za pomocą sklepu internetowego.

Całość dostępna jest pod tym linkiem http://bit.ly/2IEK9Fi

Promocje ujęte w gazecie obowiązują do 30.06.2018