Inter Cars znów wysoko w rankingu Wprost

Inter Cars kolejny rok z rzędu zajął wysokie miejsce w rankingu „200 największych polskich firm” przygotowany przez tygodnik Wprost. Firma utrzymała swoją pozycję z poprzedniej edycji i uplasowała się na 25. miejscu.

Ranking Wprost to zestawienie największych polskich firm. Lista przedsiębiorstw ujętych w tej publikacji została zebrana w oparciu o wyniki ubiegłorocznych przychodów, zysków, aktywów i kapitałów. W rankingu zostały ujęte zarówno organizacje notowane na giełdzie papierów wartościowych, jak i pozostałe przedsiębiorstwa.

To już kolejna edycja tego rankingu, w której Inter Cars znalazł się w czołówce stawki. Firma powtórzyła swój sukces z poprzedniej edycji i zajęła 25. miejsce. Warto podkreślić, że Inter Cars jest na pierwszej pozycji wśród firm zajmujących się handlem częściami samochodowymi.

WPROST.jpeg