Majowe szkolenia w Inter Cars

Liczne szkolenia dedykowane mechanikom naprawiającym samochody osobowe, jak i specjalistom od pojazdów ciężarowych, różne lokalizacje w całej Polsce, a także bardzo szeroki zakres tematyczny – zachęcamy do zapoznania się z ofertową szkoleniową Inter Cars na maj.

Szkolenia osobowe

Ze względu na długi weekend, majowe szkolenia Inter Cars rozpoczną się dopiero 7 maja. Tego dnia w Gorzowie Wielkopolskim zorganizowane zostanie bezpłatne szkolenie z układów zapłonowych EMS sterowanych silnikiem. Dzień później kolejna dawka szkoleń, wśród nich bardzo ciekawie zapowiadająca się diagnostyka oscyloskopowa dla każdego w Częstochowie, diagnostyka silników diesla z normą emisji EURO6 w Lublińcu, układy klimatyzacji samochodowej w Centrum Szkoleniowym Inter Cars w Cząstkowie Polskim oraz pierwsze spotkania na ShowCar w Zamościu.

W sumie w maju Inter Cars zaprasza na 26 szkoleń, zarówno biznesowe (Dokumenty serwisowe, a praktyka w sprawach sądowych 9 maja we Wrocławiu), jak techniczne i te organizowane w ramach jeżdżącego po całej Polsce mobilnego centrum szkoleniowego ShowTruck. W tym miesiącu ciężarówki oprócz Zamościa zawitają także do Lubartowa, a kompleksowe szkolenia przeprowadzą w nich m.in. specjaliści z firm Contitech, Nissens i BETiS oraz wykfalifikowani trenerzy z Inter Cars.

Szkolenia ciężarowe

ShowCar, który zawita do Lubartowa, wyjątkowo połączony będzie także z ShowTruckiem, a więc cyklem szkoleń dedykowanych rynkowi ciężarowemu. Dla właścicieli warsztatów i mechaników specjalizujących się w naprawach samochodów ciężarowych przeprowadzone zostaną następujące szkolenia: Systemy oczyszczania spalin i filtracji w pojazdach ciężarowych, układy oczyszczania spalin Euro 6 i turbodoładowanie silników spalinowych. Dodatkowo 14 maja w Sieradzu klienci zrzeszeni w sieci Q-Service Truck mogą wziąć udział w bezpłatnym szkoleniu autoryzacyjnym Febera.

Pełna lista szkoleń wraz z informacją prasową znajduje się w załączniku.

Szkolenia Inter Cars maj 2018.docx

docx | 2,21 MB

Dekoder VIN – nowość w Katalogu Online

W Katalogu Online, aplikacji Inter Cars wspierającej komunikację z odbiorcami hurtowymi, jest już dostępny Dekoder VIN. To ogromne ułatwienie dla klientów.