Rewolucyjne czterofunkcyjne lampy pozycyjne

Nowości wprost od firmy WAŚ, innowacyjne produkty, które już wkrótce będą miały swoją premierę nie tylko na polskim, ale i europejskim rynku. Wszystkie dostępne będą dla klientów Inter Cars.

Już wkrótce firma WAŚ wprowadzi do sprzedaży nową galę produktów, wśród nich m.in. lampy zespolone tylne (W170 i W171), oraz lampy obrysowe (W168.1-6). Ich praktyczność oraz elegancki i nowoczesny design sprawią, że przypadną one do gustu niejednemu miłośnikowi ciężarówek. Tym bardziej, że cześć z nich to produkty po raz pierwszy wprowadzone na polski rynek! Takimi są m.in.: najnowsza seria lamp obrysowych W168.1-6, czyli rewolucyjne, wyprodukowane po raz pierwszy w Europie lampy pozycyjne z aż czterema funkcjami. Każda z lamp tej serii posiada moduł światła przedniego, tylnego, bocznego pozycyjnego oraz dynamiczny, bądź stały kierunkowskaz.
Główną zaletą lamp z serii W168.1-6 jest znaczne zwiększenie widocznej powierzchni świecącej możliwe dzięki zastąpieniu pojedynczego punktu świetlnego LED poprzez ciągłą linię świecącą. Wyjątkowy efekt osiągnięty został głównie w lampach DD, czyli w wersjach z ruchomym kierunkiem jazdy. Znakomicie widać to, gdy pozycyjne światło tylne z wyjściowego koloru czerwonego na całej długości zmienia się na światło kierunku jazdy w kolorze żółtym. Dodatkowo atutem lamp serii W168.1-6 jest mniejsze zużycie energii w porównaniu do żarówkowych lamp obrysowych.
Zespolone lampy tylne W170 i W171 to diodowe lampy o nietypowym układzie modułów, dzięki któremu zyskują one przyciągający uwagę design. Lampy te występują w kilku wersjach, ze światłem pozycyjnym bocznym oraz lampą obrysową pozycyjną przednio-tylno-boczną, a także w wersjach z oświetleniem i bez oświetlenia tablicy rejestracyjnej. Wersje podstawowe lamp posiadają statyczny kierunek jazdy, jednak wersje W170DD i W171DD posiadają wyjątkowy, dynamiczny kierunek, w kloszu dającym efekt NEONU, dzięki czemu uzyskany został efekt unoszącej się „mgiełki”. Dzięki innowacyjnej technologii i odpowiedniemu ułożeniu diod LED, po uruchomieniu kierunku jazdy, światło wydaje się „płynąć”, a niewidoczne są pojedyncze punkty świetlne.

WAŚ_02.JPG

WAŚ_03.jpg

WAŚ_04.jpg

WAŚ_01.jpg

Rewolucyjne czterofunkcyjne lampy pozycyjne.pdf

Koyorad – nowa linia chłodnic w ofercie Inter Cars

W 2018 roku Inter Cars wzbogacił ofertę termiki o chłodnice silnika japońskiej firmy Koyorad. Dla wszystkich chętnych dostępnych jest blisko 300 indeksów tego producenta.