75 numer Wiadomości IC już dostępny!

Dobra wiadomość dla wszystkich entuzjastów i sympatyków magazynu Wiadomości IC – nowy, 75. numer jest już dostępny dla czytelników. Jego papierowe wydanie niedługo zostanie doręczone do klientów Inter Cars w całej Polsce. Można zapoznać się z nim również w wersji elektronicznej.

W środku najnowszego wydania pisma Wiadomości IC tradycyjnie nie brakuje informacji o nowościach w asortymencie firmy oraz artykułów, przygotowanych przez ekspertów Inter Cars, w których znaleźć można porady dla warsztatowców. Przeczytać można również o kilku istotnych wydarzeniach, które miały miejsce w życiu spółki.

W tym wydaniu czytelnicy znaleźć mogą bardzo ciekawą i inspirującą rozmowę redaktor naczelnej, Joanny Król, z Bartkiem Ostałowskim, drifterem, który steruje samochód za pomocą swoich stóp. Z kolei w Turbo Wywiadzie przeczytać można odpowiedzi, których udzieliła Karolina Pilarczyk.

Oprócz tego w najnowszym numerze zamieszczono przydatne informacje na temat narzędzi ułatwiających pracę właścicielom i pracownikom warsztatów samochodowych, jak np. stale rozwijany Katalog Online czy program BioService. Sporo miejsca poświęcono także programowi Młode Kadry i rywalizacji w konkursie Young Car Mechanic, który w kwietniu podczas Motor Show w Poznaniu będzie miał swój finał krajowy.

Nowy numer Wiadomości w najbliższych dniach trafi klientów Inter Cars w całej Polsce. E-wydanie znaleźć można pod linkiem: https://issuu.com/intercars/docs/w75_issuu

W75.png