MAX AKCESORIA

Nowa Gazeta Inter Cars

MAX AKCESORIA

czyli najlepsze promocje od Inter Cars

Inter Cars stworzył dla swoich klientów nową gazetę promocyjną, MAX AKCESORIA. Znaleźć w niej można najciekawsze i najbardziej przydatne produkty do warsztatu, garażu i samochodu zaprezentowane w bardzo atrakcyjnych cenach. Publikacja dostępna jest również w formie elektronicznej.

MAX AKCESORIA to najnowsza propozycja Inter Cars dla klientów zainteresowanych promocjami tej firmy. Gazeta prezentuje asortyment, który został objęty specjalnymi cenami przez polskiego dystrybutora.

Wśród produktów objętych obniżką cen znaleźć można takie propozycje, które znajdą uznanie właścicieli i pracowników warsztatu, jak i zwykłych użytkowników samochodów. Box dachowy, wyciągarka do off-roadu, czy bogaty zestaw narzędzi, to tylko niektóre z bogatej oferty uwzględnionej w gazecie.

Oprócz tradycyjnego wydania papierowego, materiał dostępny jest również w formie elektronicznej, która umożliwia bezpośredni zakup za pomocą sklepu internetowego.

Całość dostępna jest pod tym linkiem http://bit.ly/2FWh4Rq

Promocje ujęte w gazecie obowiązują do 31.03.2018.

max_akcesoria_210x297_online_marzec-2.jpg

max_akcesoria_210x297_online_marzec-3.jpg

max_akcesoria_210x297_online_marzec-4.jpg

max_akcesoria_210x297_online_marzec-5.jpg

max_akcesoria_210x297_online_marzec-1.jpg

Inter Cars wspiera Pierwszopomocni na drodze

temu

Grupa Inter Cars została jednym z partnerów akcji Pierwszopomocni na drodze - projektu mającego na celu promocję bezpiecznej i efektywnej jazdy wśród kierowców zawodowych. Pierwsze wydarzenia już w drugiej połowie kwietnia bieżącego roku.
Bandzior zmienia barwy i nabiera mocy

temu

Nissan Skyline to ikona japońskiej motoryzacji, która znakomicie zniosła próbę czasu i dziś z powodzeniem wykorzystywana jest jako baza do produkcji driftowozów. Doskonałe właściwości jezdne tego modelu sprawiają, że wybiera go światowa elita tego sportu. Wśród nich jest Bartosz Ostałowski, którego popularny „Bandzior” zyskał nowe barwy i podzespoły.
Jakub Koncewicz zwycięzcą polskiego finału Young Car Mechanic

temu

Poznaliśmy trzech zawodników, którzy podczas poznańskich targów Motor Show wykazali się największą wiedzą i najsprawniej usuwali usterki w samochodach, zapewniając sobie tym samym przepustkę do wielkiego międzynarodowego finału Young Car Mechanic. Trójka, która reprezentować będzie Polskę w międzynarodowym finale to Jakub Koncewicz, Paweł Smolaga i Bartłomiej Januszewski. Finał zawodów stał na bardzo wysokim poziomie, a jego uczestników dopingował i wspierał m.in. Bartek Ostałowski.
Bartek Ostałowski został ambasadorem Inter Cars

temu

Inter Cars, największy dystrybutor części zamiennych do samochodów osobowych, dostawczych i ciężarowych w Europie Środkowo – Wschodniej, pogłębia dotychczasową współpracę z Bartkiem Ostałowskim. Drifter będzie twarzą nadchodzących kampanii polskiej firmy.

Young Car Mechanic 2018

Krajowa edycja konkursu Young Car Mechanic 2018 wkracza w decydującą fazę. 5 kwietnia, podczas ogólnopolskiego finału poznamy nazwiska uczniów, którzy będą reprezentować nasz kraj na arenie międzynarodowej i powalczą o bardzo atrakcyjne nagrody.