MAX AKCESORIA

Nowa Gazeta Inter Cars

MAX AKCESORIA

czyli najlepsze promocje od Inter Cars

Inter Cars stworzył dla swoich klientów nową gazetę promocyjną, MAX AKCESORIA. Znaleźć w niej można najciekawsze i najbardziej przydatne produkty do warsztatu, garażu i samochodu zaprezentowane w bardzo atrakcyjnych cenach. Publikacja dostępna jest również w formie elektronicznej.

MAX AKCESORIA to najnowsza propozycja Inter Cars dla klientów zainteresowanych promocjami tej firmy. Gazeta prezentuje asortyment, który został objęty specjalnymi cenami przez polskiego dystrybutora.

Wśród produktów objętych obniżką cen znaleźć można takie propozycje, które znajdą uznanie właścicieli i pracowników warsztatu, jak i zwykłych użytkowników samochodów. Box dachowy, wyciągarka do off-roadu, czy bogaty zestaw narzędzi, to tylko niektóre z bogatej oferty uwzględnionej w gazecie.

Oprócz tradycyjnego wydania papierowego, materiał dostępny jest również w formie elektronicznej, która umożliwia bezpośredni zakup za pomocą sklepu internetowego.

Całość dostępna jest pod tym linkiem http://bit.ly/2FWh4Rq

Promocje ujęte w gazecie obowiązują do 31.03.2018.

max_akcesoria_210x297_online_marzec-2.jpg

max_akcesoria_210x297_online_marzec-3.jpg