Nowy numer Inter Truck trafia do klientów

Już wkrótce do klientów Inter Cars trafi pierwsze w tym roku wydanie kwartalnika Inter Truck, pisma kierowanego do pasjonatów i profesjonalistów z branży ciężarowej.

W najnowszym numerze Inter Truck czytelnicy zapoznają się m.in. z relacją z corocznego spotkania przedstawicieli sieci Q-Service Truck, poznają laureatów loterii sieciowej oraz dowiedzą się o pierwszych lokalizacjach programu szkoleniowego ShowTruck.

Redakcja informuje również m.in. o projekcie Marine, w który Inter Cars angażuje się od tego roku oraz o nowościach Katalogu Online, narzędziu nie tylko umożliwiającemu dostęp do ponad dwóch milionów części do samochodów, ale i ułatwiającemu przeprowadzenie analizy wyceny naprawy i znacząco podnoszącemu efektywność pracy warsztatu.
Tradycyjnie obszerna część kwartalnika dedykowana jest produktom z rynku ciężarowego dostępnym w ofercie Inter Cars. W bieżącym numerze czytelnicy przeczytają m.in. o asortymencie takich firm jak Nissens, Vaden, Power Truck czy Pacol oraz o olejach smarowych dla rolnictwa Revline Kratos, zapoznają się z oprogramowaniem TEXA i dowiedzą na czym polega specyfika JPK_VAT. W numerze znajdą się również dwa bardzo interesujące wywiady: z Janem Ziąbrowskim, menadżerem ds. marketingu opon ciężarowych w strefie Europy Centralnej i Środkowej w firmie BFGoodrich oraz z Kazimierzem Posielskim, prezesem zarządu Galaauto, warsztatu należącego do sieci Q-Service Truck.

W najnowszym wydaniu Inter Truck czytelnicy przeczytają także o przeprowadzonym wspólnie z portalem 40ton.net teście Isuzu M21, zobaczą jak specjaliści z Inter Cars i Schaeffler wymieniali łożyska piasty w naczepie oraz zapoznają się z obszernym materiałem o gazie ziemnym, przewidywalnie najpopularniejszym ekologicznym paliwem przyszłości do napędu dalekobieżnych ciężarówek.

Najnowsze wydanie Inter Truck niebawem trafi do Klientów w całej Polsce. Już teraz jednak zachęcamy do zapoznania się z wersją elektroniczną czasopisma.

Pełna wersja online kwartalnika dostępna jest pod tym linkiem: http://tiny.pl/gnvfr.

Inter Truck marzec 2018.jpg

Nowy numer Inter Truck trafia do klientów.pdf

Ster zero, cała naprzód, czyli uruchamiamy projekt Marine w Inter Cars!

Grupa Inter Cars, największy dystrybutor części samochodowych w Europie Środkowo-Wschodniej, wchodzi do gry na rynku części, akcesoriów i osprzętu do jachtów oraz łodzi motorowych.