Ubrania dla profesjonalistów z rynku ciężarowego

Inter Cars przygotował linię ubrań stworzoną dla profesjonalistów z rynku ciężarowego.

Ubrania wyróżniają się nowoczesnym i indywidualnym designem, a także bardzo dobrymi materiałami, użytymi do ich produkcji. Kroje są dopasowane do standardowych męskich rozmiarów ubrań. Posiadają delikatne logo Inter Cars oraz grafikę lub napis TRUCK DIVISION. Istnieje również możliwość dodatkowego oznakowania stroju w logo wybranego przedsiębiorstwa. W ofercie spółki można znaleźć m.in. softshelle, bluzy i T-shirty. Ceny ubrań są rynkowe, a zakup w Inter Cars można finansować np. za pomocą punktów Premia Cash.

Przykładowe indeksy w Katalogu Online:

- czerwony softshell rozmiar L: ICARS-0011
- szara bluza rozmiar L: ICARS-0056
- T-Shirt czarny rozmiar L: ICARS-0012
- koszulka białoszary rozmiar L: ICARS-0176
- koszulka szaroczarna rozmiar L: ICARS-0119

Inter Cars i Fundacja Cooperatio razem na Poznań Motor Show 2018

Podczas tegorocznych targów Poznań Motor Show największy polski dystrybutor, spółka Inter Cars SA, wspólnie z Fundacją Cooperatio będą promować zawód mechanika samochodowego. Okazje są dwie - finały VII Ogólnopolskich Mistrzostw Mechaników i krajowy finał konkursu Young Car Mechanic 2018. Przy obecnym tempie rozwoju technologii, rozwój kwalifikacji zawodowych mechaników to podstawa.