Promocja na lampy warsztatowe Lena Lighting

Do 31 grudnia 2018 roku lub do wyczerpania zapasów nagród trwa nowa akcja promocyjna Inter Cars, w ramach której klienci zakupując wybrane towary z asortymentu Lena Lighting mają możliwość kupna oprawy IMPULS w promocyjnej cenie 2,5 zł netto.

Promocją objęte są produkty z indeksami:
  • LENA 334719
  • LENA 334733
  • LENA 334740/PRO
  • LENA 247002
  • LENA 248368/PRO
  • LENA 246982
  • LENA 261817/PRO
  • LENA 305504
Akcja promocyjna rozpoczęła się 12 października i potrwa do końca 2018 roku. Aby wziąć w niej udział w terminie tym należy dokonać jednorazowego zakupu powyższych produktów. Wówczas klient uzyskuje prawo zakupu oprawy IMPULS w promocyjnej cenie. Liczba zestawów nagród przyznanych uczestnikowi zależy od ilości zakupionego towaru.
Promocja dostępna jest dla klientów zarejestrowanych w sieci sprzedaży Inter Cars z wyłączeniem klientów flotowych i firm konkurencyjnych. Sprzedaż premiowa obowiązuje jedynie do zamówień złożonych w oddziałach Inter Cars, gdzie zamówienie automatycznie generowane jest przez sprzedawcę oraz za pośrednictwem Katalogu Online. Zakupy sprzedaży premiowej nie sumują się przez cały okres trwania akcji.
W przypadku właściwego dokonania zakupu wybranych lamp warsztatowych Lena Lighting nagroda jest dołączana automatycznie. Na zamówieniu/dokumencie powinien zostać wówczas dopisany indeks: LENA 000904/PROMO.
Akcja promocyjna trwa od 12 października do 31 grudnia 2018 roku.

Regulamin promocji w załączeniu.

LenaLighting.jpg

Regulamin Sprzedaży Premiowej Produkty Lena Lighting 10.2018.pdf