Nowa Promocja Valeo w Inter Cars

Inter Cars wspólnie z firmą Valeo przygotowali dla swoich klientów nową promocję, która ucieszy wszystkich profesjonalistów zajmujących się naprawą samochodów. Akcja wystartowała w połowie września i potrwa do 30 października.

Jej mechanizm jest bardzo prosty - za jednorazowy zakup zestawu sprzęgła Valeo w okresie trwania promocji, klient ma możliwość zakupu pasty do mycia rąk za 1 zł netto.

W sprzedaży premiowej mogą wziąć udział wszyscy klienci krajowi, zarejestrowani w sieci sprzedaż Inter Cars o statusie warsztatu, sklepowarsztatu, warsztatosklepu, sklepu, firmy transportowej, wulkanizacji i blacharni, którzy dokonają zakupu w Inter Cars, z wyłączeniem klientów flotowych oraz firm konkurencyjnych.

Promocja wystartowała 4 września i potrwa do 5 października bieżącego roku, z zastrzeżeniem wcześniejszego zakończenia w przypadku wyczerpania zapasów nagród. Organizator jednocześnie zastrzega sobie możliwość przedłużenia akcji promocyjnej.