Inter Cars modernizuje siedzibę i dodaje energii

Siedziba Inter Cars w podwarszawskim Czosnowie zyskała nowy, odświeżony wygląd. Firma, idąc z duchem czasu i w zgodzie z obowiązującymi trendami, zaprezentowała niedawno odświeżoną elewację budynku, nowe pomieszczenia w jego wnętrzu oraz stacje do ładowania pojazdów elektrycznych i hybrydowych, zlokalizowane na parkingu.

Nowoczesny design

Prace nad zmianami w siedzibie Inter Cars rozpoczęły się na początku tego roku. Obiekt zlokalizowany w Czosnowie swoim wyglądem nawiązuje do rebrandingu, który z sukcesami wdrażany jest na filiach w całym kraju od 2015 roku.

Nowe biura, sale konferencyjne, recepcja – wszystkie te pomieszczenia zostały zaaranżowane według najnowszych trendów architektonicznych w taki sposób, aby swoim wyglądem oraz funkcjonalnością kreowały przyjemną atmosferę pracy, a także były atrakcyjne w odbiorze dla gości, którzy każdego dnia odbywają spotkania z pracownikami Inter Cars.

Inter Cars daje energię

Wraz z oddaniem nowej części budynku, na parkingu przed jego wejściem pojawiły się stacje do ładowania pojazdów elektrycznych i hybrydowych. W ramach promowania elektromobilności, decyzją Prezesa – Macieja Oleksowicza – dostęp i ładowanie aut za pomogą energii elektrycznej dla pracowników Inter Cars i ich gości będzie bezpłatny do odwołania.

Na chwilę obecną druga stacja znajdująca się po prawej stronie szlabanu, na parkingu aut służbowych, zarezerwowana jest właśnie dla pracowników i gości. Dostępne są tam dwa miejsca, przeznaczone wyłącznie dla aut elektrycznych oraz hybryd plug-in wyposażonych w gniazdo ładowania

mówi Robert Feruś, Specjalista ds. Produktu, odpowiedzialny za wdrożenie systemu.

IC_elewacja_2018_00043.jpg

IC_elewacja_2018_00121.jpg

IC_elewacja_2018_00047.jpg

IC_elewacja_2018_00032.jpg