Inter Cars razy 250!

W Gorzowie Wielkopolskim rozpoczęła działalność kolejna filia Inter Cars. Jest to placówka stricte motocyklowa i jednocześnie 250 filia największego dystrybutora części zamiennych do samochodów i motocykli w Polsce!

Inter Cars nie zwalnia tempa i konsekwentnie poszerza liczbę swoich filii w Polsce. W rekordowym 2016 roku firma otworzyła blisko czterdzieści nowych placówek, co było znacznym poprawieniem poprzednich najlepszych osiągnięć – w 2007 i 2008 roku otworzono bowiem w całym kraju po osiemnaście nowych punktów.
Dwieście pięćdziesiąta polska filia Inter Cars to placówka w Gorzowie Wielkopolskim, która rozpoczęła sprzedaż 8 czerwca 2018 roku. W asortymencie punktu znajdują się wyłącznie części motocyklowe – odzież i akcesoria, części zamienne oraz motocykle i skutery. Filia otwarta została  pod szyldem I’M Inter Motors, specjalizującym się w sprzedaży detalicznej, ale też propagującym kulturę motocyklową, bezpieczeństwo na drodze oraz wspierającym pasjonatów jednośladów na wielu innych płaszczyznach.

Niezmiernie cieszy nas otwarcie kolejnego punktu na mapie Polski, tym bardziej, że łącznie wszystkich filii w naszym kraju mamy już ćwierć tysiąca. Dodając do tego wszystkie filie zagraniczne zlokalizowane w szesnastu europejskich krajach, przekroczyliśmy już liczbę 500 placówek. 2017 rok był pod tym względem wyjątkowy, sieć dystrybucyjna Inter Cars poszerzyła się bowiem o 62 nowe filie, a bieżący rok znamionuje równie dynamiczny rozwój.

Wojciech Twaróg, Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Nowo otwarta filia w Gorzowie Wielkopolskim znajduje się w północnej części miasta, w pobliżu ulicy Kosynierów Gdyńskich w dobrym punkcie lokalizacyjnym. Przed budynkiem znajduje się parking na kilka aut. To kolejny punkt Inter Cars otwarty w ostatnich miesiącach. W pierwszym półroczu tego roku oprócz filii w Gorzowie Wielkopolskim działalność rozpoczęły również punkty m.in. w Radomiu (filia osobowa), Aleksandrowie Kujawskim (filia osobowa), Plewiskach (filia motocyklowa), Brzesku (filia osobowa) i Wrocławiu (filia motocyklowa).
Inter Cars posiada obecnie w Polsce 250 filii, w tym jedną stricte przemysłową, trzy autobusowe oraz dziewiętnaście motocyklowych.

Dane kontaktowe:

ul. Ignacego Mościckiego 12,
66-400 Gorzów Wielkopolski
e-mail: moto.gorzow@intermotors.pl

Godziny otwarcia:
poniedziałek-piątek: 10.00-18.00
sobota: 10.00-15.00

Inter Cars razy 250_1.jpg

Inter Cars razy 250_2.jpg

Inter Cars razy 250.pdf

Inter Cars i Liberty Motors rozwijają rynek motocyklowy w Polsce

temu

Dynamiczny rozwój segmentu motocyklowego to cel wspólnych działań Inter Cars i Liberty Motors. Spółki podpisały porozumienie ustalające wstępne, ramowe warunki transakcji.
Debiut segmentu Marine Inter Cars podczas Targów Wiatr i Woda

temu

Targi Wiatr i woda – największe, najważniejsze i najchętniej odwiedzane wydarzenie w branży marine goszczą wszystkich kluczowych graczy w tym sektorze rynku. Przyciągają zarówno pasjonatów pływania, jak i duże firmy zajmujące się serwisem czy budową jednostek pływających. Trudno zatem wyobrazić sobie lepsze miejsce na debiut oferty Grupy Inter Cars skierowanej do tego segmentu.
Ster zero, cała naprzód, czyli uruchamiamy projekt Marine w Inter Cars!

temu

Grupa Inter Cars, największy dystrybutor części samochodowych w Europie Środkowo-Wschodniej, wchodzi do gry na rynku części, akcesoriów i osprzętu do jachtów oraz łodzi motorowych.
Inter Cars i Fundacja Cooperatio razem na Poznań Motor Show 2018

temu

Podczas tegorocznych targów Poznań Motor Show największy polski dystrybutor, spółka Inter Cars SA, wspólnie z Fundacją Cooperatio będą promować zawód mechanika samochodowego. Okazje są dwie - finały VII Ogólnopolskich Mistrzostw Mechaników i krajowy finał konkursu Young Car Mechanic 2018. Przy obecnym tempie rozwoju technologii, rozwój kwalifikacji zawodowych mechaników to podstawa.

Inter Cars zabierze najlepszych klientów do Włoch!

2 lipca startuje imponująca rozmachem akcja promocyjna Inter Cars. Klienci, którzy zdecydują się wziąć w niej udział, mają szansę uzyskać rabat na udział w międzynarodowej konferencji, która będzie prawdziwym kompendium wiedzy na temat branży i na długo wyznaczy w niej nowe trendy.