Belki zawieszenia silnika BLIC w ofercie Inter Cars

Oferta Inter Cars po raz kolejny została wzbogacona o nowe i ciekawe produkty. Dystrybutor dołącza do swojego asortymentu indeksy, za którymi kryją się części związane z marką BLIC

Niekiedy nawet niegroźna, zdawałoby się, kolizja może spowodować uszkodzenie elementu, od którego zależna jest geometria całego pojazdu, a więc i bezpieczeństwo pasażerów – belki zawieszenia silnika. Do elementu tego zamocowane są bowiem ważne podzespoły podwozia, takie jak, chociażby wahacze kół. Jego odkształcenia wpływają niekorzystnie na właściwości jezdne auta i przyczepność, co ma bezpośredni wpływ na wyraźne zmniejszenie komfortu i oczywiście bezpieczeństwa podróżowania.

Dlatego Inter Cars wciąż poszerza zakres dostępnych w sprzedaży nowych belek zawieszenia silnika do samochodów osobowych. Są one dostępne pod marką BLIC i znaleźć je można w Katalogu Online.

Indeksy najnowszych produktów dodanych do oferty:
  • 0206-05-1617005P-Belka zawieszenia silnika (1.6/2.0) NISSAN QASHQAI I 02.07-11.10
  • •0206-05-1679005P-Belka zawieszenia silnika (2.0) NISSAN X-TRAIL 06.07-10.11
  • •0206-05-8116005P-Belka zawieszenia silnika TOYOTA AURIS, COROLLA, VERSO 10.06-05.14
  • •0206-05-2556005P-Belka zawieszenia silnika FORD MONDEO IV 03.07-01.15

BLIC_logo HQ.jpg

BLIC.jpg

Oferta podnośników Magneti Marelli w Inter Cars

temu

Szeroka oferta podnośników Magneti Marelli, to kolejna nowość, którą Inter Cars przygotował dla swoich klientów. Polski dystrybutor kusi wszystkich wysoką jakością i atrakcyjną ceną.
Pełna gama żarówek Neolux dostępna w asortymencie Inter Cars

temu

Inter Cars wprowadził do swojego katalogu zupełnie nową markę, specjalizującą się w produkcji żarówek i pozostałych elementów oświetlania pojazdów. Produkty firmy Neolux to różnego rodzaju typy żarówek stosowane w oświetleniu pojazdów osobowych, ciężarowych, a także motocykli.
Nowoczesne TECHnologie LPG w Inter Cars

temu

O ile w poprzednich dekadach stawiano na bezawaryjne, wolnossące jednostki 6- oraz 8-cylindrowe, to obecnie prym wiedzie ‘downsizing’. Konstruktorom silników przyświeca jeden cel- sprostać rygorystycznym wymogom norm emisji spalin. Choć silniki benzynowe nie ewoluowały tak bardzo, jak jednostki wysokoprężne, to wtrysk bezpośredni testowany dwie dekady temu, dziś jest standardem. Widok silnika o pojemności poniżej półtora litra, generującego ponad 200 KM nikogo nie dziwi, ale zasilenie go gazem wielu wprawia w osłupienie.
Nowości w segmencie oświetlenia jakości Q

temu

Ponad 500 nowych referencji oświetlenia, pierwszomontażowych producentów premium takich jak HELLA, VALEO, MAGNETI MARELLI, ULO oraz VISTEON/VARROC zasiliło od początku roku ofertę Inter Cars.

ShowTruck przemierza Polskę

Stuprocentowa frekwencja, ciekawe tematy szkoleń i zadowolenie uczestników – pierwsze w tym roku spotkania z ShowTruck znów okazały się strzałem w dziesiątkę!