Motointegrator.com rusza z nową edycją konkursu dla warsztatów

Po dużym zainteresowaniu konkursem „Daj się docenić”, postanowiliśmy dać kolejnym warsztatom szansę na zdobycie pakietów Motointegratora. Druga edycja akcji rozpoczęła się 16 kwietnia i potrwa do końca czerwca.

Przypominamy – chodzi o to, aby zdobyć opinie dodane przez klientów do strony warsztatu w Motointegratorze. Warsztaty, które w czasie trwania konkursu zdobędą 10 opinii, mają szansę wygrać atrakcyjne nagrody.

Do wygrania są gadżety - głośniki bluetooth i ładowarki samochodowe oraz bezpłatne materiały promocyjne dla warsztatu – m.in. ulotki zachęcające klientów do dodania opinii motointegrator.com, naklejki na drzwi i plakaty.

Konkurs trwa od 16.04.2018 r. do 30.06.2018 r., liczba pakietów jest limitowana – nagrody trafią do serwisów, które pierwsze zdobędą wymaganą liczbę opinii. Regulamin konkursu dostępny jest na my.motointegrator.com.

Chcesz dołączyć do Motoinegratora? Nic prostszego! Zobacz, jak to zrobić tutaj.

grafika_konkurs_MI.jpg