Inter Cars poszerza asortyment Thermotec

Inter Cars nie zwalnia tempa i nieustannie poszerza swoją ofertę. Obecnie firma przygotowała propozycje dotyczącą przewodów firmy Thermotec, które mają bardzo szerokie zastosowanie przy naprawie samochodów.

W 2018 roku Inter Cars rozszerzył swoją ofertę przewodów Thermotec o ponad 800 nowych referencji. W ofercie dystrybutora znaleźć można przewody metalowe, gumowe oraz silikonowe przeznaczone do układu chłodzenia, intercoolerów i nagrzewnic.

Dzięki najwyższym standardom produkcji, testom jakościowym oraz ciśnieniowym oraz wykorzystaniu najwyższej jakości materiałów produkty spełniają nawet najbardziej rygorystyczne standardy jakościowe.

Przykładowe referencje dostępne w ofercie:
•DCW062TTS - Przewód chłodnicy powietrza SEAT TOLEDO II; VW BORA, GOLF IV, SHARAN 1.9D 05.00-03.10ier zwalnia
•DCC014TTS - Przewód chłodnicy powietrza CITROEN BERLINGO, C4 GRAND PICASSO I, C4 PICASSO I, JUMPY; PEUGEOT 3008, 307, 308, 308 SW, 5008, EXPERT, EXPERT TEPEE 1.6D/2.0D 08.00-
•DWC012TT - Przewód gumowy układu chłodzenia góra CITROEN JUMPER; PEUGEOT BOXER 2.5D 03.94-04.02
•DNC014TT - Przewód nagrzewnicy CITROEN JUMPER; FIAT DUCATO; PEUGEOT BOXER 2.2D 04.06-

Wszystkie produkty znaleźć można w Katalogu Online.
DCW062TTS.jpgDWC012TT_#1 (2).JPGDCC014TTS_#1 (2).jpg

DWC012TT_#1 (2).JPG

DCW062TTS.jpg

DCC014TTS_#1 (2).jpg

Catalogue Online: A partner in your daily work

Efficiently, fast and conveniently – three fundamental criteria, provided by Catalogue Online. It provides access to over two million automotive spare parts, simplifies estimation of repair prices and substantially increases effectiveness of work of a garage.  Catalogue Online is the most popular software on the automotive market.  Become acquainted with its possibilities and join the group of its users.