Koyorad – nowa linia chłodnic w ofercie Inter Cars

W 2018 roku Inter Cars wzbogacił ofertę termiki o chłodnice silnika japońskiej firmy Koyorad. Dla wszystkich chętnych dostępnych jest blisko 300 indeksów tego producenta.

Dzięki ponad sześćdziesięcioletniemu doświadczeniu w produkcji i dystrybucji chłodnic na rynku wtórnym, Koyorad stworzył markę, która jest synonimem jakości i niezawodności. Odbywająca się przy użyciu najnowszych technologii i materiałów produkcja sprawia, że mamy do czynienia z produktami charakteryzującymi się najwyższą dokładnością wykonania oraz wysoką wydajnością eksploatacyjną. Poddawane w procesie produkcyjnym rygorystycznym testom spełniają standardy jakościowe stawiane chłodnicom oryginalnym. Blisko 80% asortymentu producenta stanowią chłodnice do samochodów japońskich i koreańskich. W ofercie Inter Cars dostępnych jest obecnie w ciągłej sprzedaży ok. 300 indeksów Koyorad.

Przykładowe indeksy:

1. PL012017-Chłodnica silnika (skrzynia automatyczna) TOYOTA CAMRY 2.4 01.06-09.11
  2. PL062695-Chłodnica silnika (skrzynia automatyczna) MAZDA 6 2.0 08.07-07.13
  3. PL102789-Chłodnica silnika (skrzynia manualna) SUZUKI SWIFT IV 1.2/1.6 10.10-
  4. PL422956-Chłodnica silnika (skrzynia automatyczna) BMW 5 (F10), 5 (F11) 2.0 10.10-
  5. PL011979-Chłodnica silnika LEXUS RX 3.3H 09.04-12.08
  6. PL102536-Chłodnica silnika SUZUKI KIZASHI 2.4 10.10-
Pełna oferta jest dostępna Katalogu Online.

Koyorad.jpg

Koyorad.png

Inter Cars poszerza asortyment Thermotec

temu

Inter Cars nie zwalnia tempa i nieustannie poszerza swoją ofertę. Obecnie firma przygotowała propozycje dotyczącą przewodów firmy Thermotec, które mają bardzo szerokie zastosowanie przy naprawie samochodów.
Inter Cars rozwija ofertę części karoseryjnych BLIC

temu

Szeroka oferta Inter Cars dotycząc części karoseryjnych BLIC nieustanie się rozrasta. Firma dostarcza części do coraz większej liczby pojazdów, dbając o wysoką jakość i satysfakcję klientów.
Przyczyny przedwczesnych uszkodzeń piast

temu

Konstrukcja łożysk kół samochodowych ewoluowała od układu dwóch jednorzędowych łożysk tocznych do piast trzeciej generacji o zintegrowanej budowie z mocowaniem do tarczy hamulcowej, zwrotnicy, koła dodatkowo wyposażonych w czujniki systemów ABS/ESP. W samochodach osobowych jeżdżących aktualnie po polskich drogach, bardzo popularnymi rozwiązaniami konstrukcyjnymi są piasty drugiej generacji. Charakteryzują się one zwartą budową z wprasowanymi łożyskami na piastę. Najczęściej spotykane są w pojazdach grupy VW Audi Skoda oraz Ford Mazda Volvo.
Polish finale of the Young Car Mechanic Contest

temu

We got to know the three contestants, who during the Poznań Fair Motor Show presented the highest level of know-how and were the most effective in repairing malfunctions on cars, by this ensuring them a pass to the great international finale of the Young Car Mechanic.

Bartek Ostałowski został ambasadorem Inter Cars

Inter Cars, największy dystrybutor części zamiennych do samochodów osobowych, dostawczych i ciężarowych w Europie Środkowo – Wschodniej, pogłębia dotychczasową współpracę z Bartkiem Ostałowskim. Drifter będzie twarzą nadchodzących kampanii polskiej firmy.