Koyorad – nowa linia chłodnic w ofercie Inter Cars

W 2018 roku Inter Cars wzbogacił ofertę termiki o chłodnice silnika japońskiej firmy Koyorad. Dla wszystkich chętnych dostępnych jest blisko 300 indeksów tego producenta.

Dzięki ponad sześćdziesięcioletniemu doświadczeniu w produkcji i dystrybucji chłodnic na rynku wtórnym, Koyorad stworzył markę, która jest synonimem jakości i niezawodności. Odbywająca się przy użyciu najnowszych technologii i materiałów produkcja sprawia, że mamy do czynienia z produktami charakteryzującymi się najwyższą dokładnością wykonania oraz wysoką wydajnością eksploatacyjną. Poddawane w procesie produkcyjnym rygorystycznym testom spełniają standardy jakościowe stawiane chłodnicom oryginalnym. Blisko 80% asortymentu producenta stanowią chłodnice do samochodów japońskich i koreańskich. W ofercie Inter Cars dostępnych jest obecnie w ciągłej sprzedaży ok. 300 indeksów Koyorad.

Przykładowe indeksy:

1. PL012017-Chłodnica silnika (skrzynia automatyczna) TOYOTA CAMRY 2.4 01.06-09.11
  2. PL062695-Chłodnica silnika (skrzynia automatyczna) MAZDA 6 2.0 08.07-07.13
  3. PL102789-Chłodnica silnika (skrzynia manualna) SUZUKI SWIFT IV 1.2/1.6 10.10-
  4. PL422956-Chłodnica silnika (skrzynia automatyczna) BMW 5 (F10), 5 (F11) 2.0 10.10-
  5. PL011979-Chłodnica silnika LEXUS RX 3.3H 09.04-12.08
  6. PL102536-Chłodnica silnika SUZUKI KIZASHI 2.4 10.10-
Pełna oferta jest dostępna Katalogu Online.

Koyorad.jpg

Koyorad.png

Oferta podnośników Magneti Marelli w Inter Cars

temu

Szeroka oferta podnośników Magneti Marelli, to kolejna nowość, którą Inter Cars przygotował dla swoich klientów. Polski dystrybutor kusi wszystkich wysoką jakością i atrakcyjną ceną.
Pełna gama żarówek Neolux dostępna w asortymencie Inter Cars

temu

Inter Cars wprowadził do swojego katalogu zupełnie nową markę, specjalizującą się w produkcji żarówek i pozostałych elementów oświetlania pojazdów. Produkty firmy Neolux to różnego rodzaju typy żarówek stosowane w oświetleniu pojazdów osobowych, ciężarowych, a także motocykli.
Nowoczesne TECHnologie LPG w Inter Cars

temu

O ile w poprzednich dekadach stawiano na bezawaryjne, wolnossące jednostki 6- oraz 8-cylindrowe, to obecnie prym wiedzie ‘downsizing’. Konstruktorom silników przyświeca jeden cel- sprostać rygorystycznym wymogom norm emisji spalin. Choć silniki benzynowe nie ewoluowały tak bardzo, jak jednostki wysokoprężne, to wtrysk bezpośredni testowany dwie dekady temu, dziś jest standardem. Widok silnika o pojemności poniżej półtora litra, generującego ponad 200 KM nikogo nie dziwi, ale zasilenie go gazem wielu wprawia w osłupienie.
Nowości w segmencie oświetlenia jakości Q

temu

Ponad 500 nowych referencji oświetlenia, pierwszomontażowych producentów premium takich jak HELLA, VALEO, MAGNETI MARELLI, ULO oraz VISTEON/VARROC zasiliło od początku roku ofertę Inter Cars.

Bartek Ostałowski został ambasadorem Inter Cars

Inter Cars, największy dystrybutor części zamiennych do samochodów osobowych, dostawczych i ciężarowych w Europie Środkowo – Wschodniej, pogłębia dotychczasową współpracę z Bartkiem Ostałowskim. Drifter będzie twarzą nadchodzących kampanii polskiej firmy.