Debiut segmentu Marine Inter Cars podczas Targów Wiatr i Woda

Targi Wiatr i woda – największe, najważniejsze i najchętniej odwiedzane wydarzenie w branży marine goszczą wszystkich kluczowych graczy w tym sektorze rynku. Przyciągają zarówno pasjonatów pływania, jak i duże firmy zajmujące się serwisem czy budową jednostek pływających. Trudno zatem wyobrazić sobie lepsze miejsce na debiut oferty Grupy Inter Cars skierowanej do tego segmentu.

To już oficjalne – Grupa Inter Cars wkroczyła ze swoją ofertą, możliwościami i szybką dystrybucją do sektora marine. Właśnie podczas marcowych targów Wiatr i Woda odwiedzający tę wystawę mogli po raz pierwszy zapoznać się z propozycją, jaką dla nich przygotował największy w Europie Środkowo-Wschodniej dystrybutor części i akcesoriów do pojazdów, a teraz także do jednostek pływających.

Liczba odwiedzających stoisko Grupy Inter Cars i zainteresowanie ofertą firmy dowodzi, że uruchomienie dystrybucji części i akcesoriów dla sektora to właściwa odpowiedź na potrzeby rynku. Wielu klientów zmagało się z problemami dostępności asortymentu, długimi okresami dostaw czy wysokimi cenami. Za nami pierwsze dni, już dziś obiecujemy, że w kolejnych tygodniach oferta będzie konsekwentnie rozszerzana, aby zapewnić szybki dostęp do niezbędnych części

powiedział Marcin Sienkiewicz, dyrektor projektu Marine w Inter Cars.

Goście targów zwracali uwagę na najpopularniejsze w branży produkty, takie jak silniki, zestawy naprawczo-przeglądowe, a także kluczowe części zamienne

dodał Konrad Zatoński, dyrektor ds technicznych Inter Cars Marine.

Zgodnie z ideą kompleksowego podejścia, oferta targowa Inter Cars znacząco wykracza poza elementy do jednostek pływających. Odwiedzający mogli się zapoznać z profilowanym dla sektora marine asortymentem akcesoriów, wyposażenia warsztatów i akumulatorów

Więcej o ofercie dla pasjonatów pływania i profesjonalistów z branży motorowodnej znaleźć można pod adresem https://marine.intercars.com.pl/

Info Press_Debiut segmentu Marine Inter Cars podczas Targów Wiatr i Woda.pdf

IC_MARINES_TARGI_0046.jpg