Debiut segmentu Marine Inter Cars podczas Targów Wiatr i Woda

Targi Wiatr i woda – największe, najważniejsze i najchętniej odwiedzane wydarzenie w branży marine goszczą wszystkich kluczowych graczy w tym sektorze rynku. Przyciągają zarówno pasjonatów pływania, jak i duże firmy zajmujące się serwisem czy budową jednostek pływających. Trudno zatem wyobrazić sobie lepsze miejsce na debiut oferty Grupy Inter Cars skierowanej do tego segmentu.

To już oficjalne – Grupa Inter Cars wkroczyła ze swoją ofertą, możliwościami i szybką dystrybucją do sektora marine. Właśnie podczas marcowych targów Wiatr i Woda odwiedzający tę wystawę mogli po raz pierwszy zapoznać się z propozycją, jaką dla nich przygotował największy w Europie Środkowo-Wschodniej dystrybutor części i akcesoriów do pojazdów, a teraz także do jednostek pływających.

Liczba odwiedzających stoisko Grupy Inter Cars i zainteresowanie ofertą firmy dowodzi, że uruchomienie dystrybucji części i akcesoriów dla sektora to właściwa odpowiedź na potrzeby rynku. Wielu klientów zmagało się z problemami dostępności asortymentu, długimi okresami dostaw czy wysokimi cenami. Za nami pierwsze dni, już dziś obiecujemy, że w kolejnych tygodniach oferta będzie konsekwentnie rozszerzana, aby zapewnić szybki dostęp do niezbędnych części

powiedział Marcin Sienkiewicz, dyrektor projektu Marine w Inter Cars.

Goście targów zwracali uwagę na najpopularniejsze w branży produkty, takie jak silniki, zestawy naprawczo-przeglądowe, a także kluczowe części zamienne

dodał Konrad Zatoński, dyrektor ds technicznych Inter Cars Marine.

Zgodnie z ideą kompleksowego podejścia, oferta targowa Inter Cars znacząco wykracza poza elementy do jednostek pływających. Odwiedzający mogli się zapoznać z profilowanym dla sektora marine asortymentem akcesoriów, wyposażenia warsztatów i akumulatorów

Więcej o ofercie dla pasjonatów pływania i profesjonalistów z branży motorowodnej znaleźć można pod adresem https://marine.intercars.com.pl/

Info Press_Debiut segmentu Marine Inter Cars podczas Targów Wiatr i Woda.pdf

IC_MARINES_TARGI_0046.jpg

IC_MARINES_TARGI_0010.jpg

IC_MARINES_TARGI_0013.jpg

IC_MARINES_TARGI_0078.jpg

IC_MARINES_TARGI_0015.jpg

IC_MARINES_TARGI_0004.jpg

IC_MARINES_TARGI_0001.jpg

IC_MARINES_TARGI_0034.jpg

IC_MARINES_TARGI_0016.jpg

IC_MARINES_TARGI_0032.jpg

IC_MARINES_TARGI_0012.jpg

IC_MARINES_TARGI_0022.jpg

IC_MARINES_TARGI_0041.jpg

IC_MARINES_TARGI_0077.jpg

IC_MARINES_TARGI_0040.jpg

Another edition of Young Car Mechanic has started

At the beginning of December another stage of Young Car Mechanic started.  The plebiscite is to find talents that in 2018 will be fighting for precious rewards and the title of Young Mechanic.  The organizers of the initiative have prepared some changes in comparison to the previous edition, increasing the prestige of the contest.