Nowe marki w portfolio Grupy Inter Cars SA

Do szerokiego portfolio Grupy Inter Cars SA dołączyły kolejne marki. Firma w 2018 roku została wyłącznym dystrybutorem pojazdów SYM i Mondial na terenie Polski.

SYM to tajwańska marka, znana z wysokiej jakości na całym świecie w tym również w Polsce. Do 2016r. była oferowana także w Polsce. Pojazdy dały się poznać z jak najlepszej strony zbierając pochlebne opinie ze strony użytkowników szczególnie w zakresie niezawodności. Ofertę SYM znajdziecie na stronie www.sym-global.com

fb-mondial-125-hipster-2017-700px_2.jpg
Marka Mondial to założona w 1936r włoska firma mogąca się pochwalić 10-ma tytułami mistrzowskimi w królewskiej klasie Grand Prix Motocyklowych Mistrzostw Świata. Obecnie marka jest w trakcie reaktywacji i dynamicznie wraca na rynek z interesującą i stale rosnącą ofertą jednośladów z włoskim designem co jest olbrzymim atutem tych pojazdów. Produkcja odbywa się w Chinach w zakładach produkujących również dla innych europejskich odbiorców co jest gwarantem wysokiej jakości wykończenia i bezawaryjności pojazdów. Ofertę Mondial możecie zapoznać się pod adresem: www.fbmondial.com/pl/ (strona dostępna także w wersji polskojęzycznej).
mondial-150-z-one-motorsiklet.png

Debiut segmentu Marine Inter Cars podczas Targów Wiatr i Woda

temu

Targi Wiatr i woda – największe, najważniejsze i najchętniej odwiedzane wydarzenie w branży marine goszczą wszystkich kluczowych graczy w tym sektorze rynku. Przyciągają zarówno pasjonatów pływania, jak i duże firmy zajmujące się serwisem czy budową jednostek pływających. Trudno zatem wyobrazić sobie lepsze miejsce na debiut oferty Grupy Inter Cars skierowanej do tego segmentu.
Ster zero, cała naprzód, czyli uruchamiamy projekt Marine w Inter Cars!

temu

Grupa Inter Cars, największy dystrybutor części samochodowych w Europie Środkowo-Wschodniej, wchodzi do gry na rynku części, akcesoriów i osprzętu do jachtów oraz łodzi motorowych.
Inter Cars i Fundacja Cooperatio razem na Poznań Motor Show 2018

temu

Podczas tegorocznych targów Poznań Motor Show największy polski dystrybutor, spółka Inter Cars SA, wspólnie z Fundacją Cooperatio będą promować zawód mechanika samochodowego. Okazje są dwie - finały VII Ogólnopolskich Mistrzostw Mechaników i krajowy finał konkursu Young Car Mechanic 2018. Przy obecnym tempie rozwoju technologii, rozwój kwalifikacji zawodowych mechaników to podstawa.
Inter Cars Motor Show-Naszą pasją jest Motorsport

temu

Ryk silników i zapach benzyny!

Wirtualny Magazyn ShareStock zmienia rynek części dla przemysłu

Wirtualny Magazyn „ShareStock” to jeden z najważniejszych projektów działu Przemysł firmy Inter Cars. Jako element szerszej strategii firmy ma sprawiać, aby Inter Cars Przemysł był postrzegany nie jako jeden z wielu handlarzy części, lecz jako partner pomagający rozwiązywać problemy techniczne w działach Utrzymania Ruchu w zakładach przemysłowych.